Golvslipning för alla i Stockholm

Golvslipning för alla i Stockholm

26 september, 2022 Jacob 0

Golvslipning är en sak du kan unna dig om du bor i Stockholm. Här finns det många riktigt duktiga hantverkare som klarar av att fixa alla dina fina golv.

Ett nyslipat golv är skönt att gå på och skänker njutning åt sinnet bara genom att du tittar på det. Låter du en duktig golvslipare ta hand om dina golv kommer du att se hur stor skillnad det gör i ditt hem. Det är värt varenda öre, för livstiden på golven räcker längre om du tar hand om dem.

Att slipa golven kan vara avgörande för om de håller sig fräscha och blir lite slittåligare än om du struntar i det hela. Efter du har slipat dem kan du välja på att de blir vaxade eller oljas in. För en del passar det bäst att låta dem få en lackad finish på ytan för att det ska bli riktigt tåligt.

Golvslipning av proffs i Stockholm

Det är många som vill ha en golvslipning i Stockholm. Säkert hör du till dem också. Förberedelser som du ska göra är att ta bort allt som finns i rummet. Då menar vi precis allt. Det underlättar för golvsliparen och gör att allt går fortare, vilket i slutändan blir lite billigare.

Först ska det dammsugas, sedan ska det slipas. Då ska det helst inte vara några lister eller trösklar i vägen. Efter det är slipat och klart kommer ytan att bearbetas. På ett golv som ligger i en hall eller ett barnrum där det är mycket spring och lek blir det bäst med en lackad yta.