Golvvärme i badrummet – en lyx som ger en skön känsla

Golvvärme i badrummet – en lyx som ger en skön känsla

23 juni, 2023 Simon 0

Att ha varma fötter på en kall vinterdag är något som många av oss uppskattar. Särskilt när man kliver in i duschen eller ska gå ut ur badrummet och känna den kalla kakelplattan under fötterna. Genom att installera golvvärme i badrummet kan du undvika denna obehagliga känsla och istället få en känsla av lyx.

Fördelar med golvvärme i badrummet

Golvvärme ger en behaglig värme i badrummet, särskilt när man går barfota. Det är inte bara en praktisk lösning utan också en estetisk sådan. Istället för tråkiga element i badrummet kan golvvärmen användas till att värma upp hela rummet. Det är inte särskilt svårt att installera golvvärme i badrummet, men det är viktigt att det görs av våtrumscertifierade hantverkare för att undvika problem med fukt och vattenskador.

Totalentreprenad – ett smart val vid badrumsrenovering

Att renovera badrum på Lidingö kan vara en kostsam affär för de allra flesta av oss. Genom att använda sig av totalentreprenad istället för att anlita alla hantverkare separat kan man oftast spara några tusenlappar. Dessutom går renoveringen vanligtvis snabbare eftersom byggfirman ser till att de rätt hantverkarna kallas in vid rätt tillfälle.

Det finns många byggfirmor på Lidingö som erbjuder totalentreprenad vid badrumsrenovering, men priserna kan variera. Därför är det bra att ta in kostnadsförslag från flera olika byggföretag och jämföra priser. Som privatperson kan man dra av en del av arbetskostnaden genom rot-avdraget. Det är dock viktigt att välja en pålitlig byggfirma. Be därför om referenser och ring upp dessa för att höra om deras erfarenheter av företaget.