Tips inför din flyttstädning i Stockholm

Tips inför din flyttstädning i Stockholm

16 april, 2023 kerim 0

Att anlita flyttstädning i Stockholm är ett klokt val. Men det finns ändå vissa saker som du kan göra själv för att underlätta städningen och spara pengar.

Att anlita flyttstädning i Stockholm är verkligen ett bra val. Då kan du vara säker på att jobbet blir ordentligt gjort, och att nästa person som flyttar in i bostaden kommer att känna sig nöjd. Men det är inte allt som ingår i en flyttstädning, och något som du kan behöva jobba med själv är svåra fläckar.

Har du försökt få bort bärfläckar? Då kan du pröva citron eller citronsyra. Det är effektiv för att bleka bort mörka bärfläckar. Vin är också en vanlig fläck som många känner är lite svår att få bort. Börja med att blöta upp ytan, och sedan lägga på potatismjöl eller salt. Dessa produkter suger nämligen åt sig vinet. Sedan kan du torka av det.

Flyttstädning av proffsen

Proffsen vet dock hur svårt det är att få bort fläckar, och hur lång tid det kan ta att jobba med fettfläckar och sot. Det allra bästa för att undvika dessa fläckar, är att alltid vara extra försiktig när du har att göra med sådant som lätt färgar av sig, samt att regelbundet göra noggranna rengöringar.

Det blir ett fräschare hem när du håller rent kakelugnen, och det ser mycket trevligare ut. Att rengöra spisen efter varje användning gör att det är mycket lättare att rengöra den när det är dags för storstädning. Håll efter, så blir det enklare och roligare att städa.