Dessa färger passar i badrum

Dessa färger passar i badrum

8 februari, 2019 Redaktion 0 Etiketter:

den som vill inreda i Feng Shuis principer bör inreda badrum på just detta sätt, som på bilden. Eftersom man som badrumsbesökare hanterar enorma mängder vatten i badrum och i samband med toalettbesök, bör man balansera upp vattenelementet med jordelement. Det som påminner om jordelement är bruna och gröna färger. Brunt för jorden, grönt för växtligheterna. Du kan även ta upp eldelement genom att inreda i gult, orange eller grönt. Även lila och grönt som finns i eldelementet är bra färger att balansera vattnet med.

Andra sätt att balansera vattenelementet

Andra sätt att balansera upp det starka vattenelementet i badrum och toaletter är att tända levande ljus i badrummet. Att ta dig växter är också bra som balans. Man kan balansera upp vattenelementet med att inreda med korgmöbler och bambumattor, placera torkade blommor i badrum och ta in levande växter.

Har du behov av renovering av badrum?

Om det är så att du har behov av badrumsrenovering, finns det en hel del fina nyheter när det kommer till badrumsinredning. Vi tar här upp några av dem.

  • Kantlösa toaletter – vi ser kantlösa toalettstolar och toaringar. Detta för att få ett mer lätt och praktisk funktion att rengöra toaletterna. Det är även kantlöst under toastolarna.
  • Golvbrunn invid väggen – istället för att ha golvbrunnarna på duschgolvet, eller under badkaren, placeras golvbrunnen invid väggen. På det sättet blir det en bättre lutning på badrumsgolvet.
  • Runda och ovala former – det har varit populärt med dessa runda och ovala former både på toastolen, badkaret och handfaten, och vi ser att de formerna på porslinet fortsätter även under nästa år. De ser ut som gigantiska äggskal, vilket är snyggt i badrum.
  • Handfat på förvaringsskåp – detta är även det vi ser; handfat som placeras på badrumsskåp. Handfaten har fått blandare som är konstruerade för att inte stänka vatten utanför handfatet.

Renovera badrum?

Om det är så att du planerar att renovera badrum kan vi rekommendera att anlita en hantverkarfirma som erbjuder totalentreprenad och har därmed alla slags hantverkare för renoveringen; kakelsättare, golvläggare, VVS-montörer och elektriker. Söker du efter en hantverkarfirma i Huddinge, till exempel, finns det många hantverkarfirmor som erbjuder totalentreprenad i Stockholm. Googla badrumsrenovering Huddinge om du vill ha en sådan nära din bostad. Det är viktigt att anlita rätta hantverkare för badrumsrenoveringen i Huddinge. Både sådana som river ut den gamla badrumsrenoveringen och som kan leverera badrumsmaterial och som känner till det och vet hur de ska hantera det på rätt sätt. Läs mer här: http://www.badrumsrenoveringhuddinge.se.