Förnya badrum i Mölndal

Förnya badrum i Mölndal

30 september, 2019 Redaktion 0

Har du följt med de senaste badrumstrenderna? Det är mycket stilfullt, avskalat och stilrent i årets trender. Borta är de färgglada och spralliga inredning som vi såg under 2017 och 2018. I år är det vitt, grått, beige och svart som är tongivande inom inredning. Vi ser kaklade väggar, vit inredning, vita trämöbler, svarta blandare och svarta lister i duschstället.

Anlita hantverkare till renoveringen

Det bästa man kan göra är att anlita hantverkare till badrumsrenoveringen. Att göra det själv låter sig inte riktigt göras. Det krävs att man har kunskap om VVS, vattenlås, badrumsgolvets lutning för avrinningen, installation av golvbrunn och så vidare och så vidare. Om man inte vill riskera fuktskador på resten av huset.

Ett badrum slits ut på 20 år

En badrumsrenovering bör göras med ett mellanrum på ungefär en tid på 20 år. Under den tiden hinner badrummets ytor slitas ut märkbart. Det gör att kaklet bör förnyas. Blandarna behöver förnyas. Det som däremot sällan behöver förnyas är stammar. Beroende på vad stammarna är byggda med, vill säga. Men räkna med att ett badrum bör förnyas efter 20 år. Här kan du läsa mer om badrumsrenovering i Mölndal: https://ludwigsbygg.se/badrumsrenovering-molndal.