Nytt och fint till rimligt pris

Nytt och fint till rimligt pris

12 april, 2021 Redaktion 0

Har du tröttnat på ett rum, vill slita ut hela möblemanget och göra om allting därinne? Nytt golv, nya tapeter, ny soffgrupp i skinn? Om inte plånboken hänger med, köp då en ny gardinkappa.

Färger gör oss glada, och en ny färg på inredningen piggar upp och kan göra att ett rum känns som nytt. En mycket effektiv energikick får du om du helt enkelt byter gardinkappa. Många vill inte ha sidogardiner, men en snygg gardinkappa tar inte bort så mycket dagsljus och den pryder sin plats. Har du standardfönster är det lätt. Det finns gardinkappor färdigsydda, så det är bara att välja vad du gillar.

Enkelt att fixa för alla

Gillar du att sy och vill ha något överdådigt, finns det tyg på metervara du kan köpa, och sedan kan din inre designer gå bärsärkagång bland trådrullar och kantband. Om du bara vill ha upp något snabbt, eller om ditt fönster inte håller standardmått, är det mycket enkelt att fixa, även för den som inte är så van vid att sy. En färdig gardinkappa finns i metervara, och då behöver du beställa hur mycket du vill ha, och så fållar du bara kanten i sidorna.

Räkna generöst på måttet, för man vill ha gardinen lite rynkad också. Gör det annars mycket lätt för dig, köp gardinkappa här på internet eller i en affär och beställ den färdigsydd exakt som du vill ha den. Det är i alla fall väldigt mycket billigare än att renovera hela rummet.