Allt är lätt för proffsen

Allt är lätt för proffsen

23 maj, 2021 Redaktion 0

Äntligen har du hittat en egen lägenhet i ett av huvudstadens bättre områden. Du kan inte tro din lycka, för du vet hur svårt det är. Men nu ska du bara kunna möblera lägenheten så att du trivs.

Det kan räcka med att du vrider din soffa lite grann och sätter en blomma bakom. Eller så målar du en fondvägg i en avvikande och passande färg. Plötsligt får du ett hem som ser helt annorlunda ut. Det lilla hemmet känns plötsligt ljust och rymligt. Och förvaringen som var extremt begränsad känns nu nästan gränslös. Har du istället ett stort hem så kan det lika plötsligt få en mysig och ombonad känsla, där allt får sin funktion och plats. Det är som magi, helt enkelt. Eller så har du varit klok nog att kontakta en inredare i Stockholm, som har kommit och hjälpt dig.

Ett speciellt öga för dimensioner

Hur kommer det sig att du försöker göra precis så som du ser i heminredningstidningarna men det blir ändå helt annorlunda i verkligheten? Nu är det förvisso så att inget är likadant i verkligheten som det är på foto. Det märker du om inte annat när du går för att ta ett foto till körkortet och undrar vem som bytt ut dig mot en äldre och konstigare modell. Men det är ändå alltid skillnad på de som har ett öga för detaljer och dimensioner. Och är proffs på det. I jämförelse med en glad amatör som bara försöker.