Behov av harmoni i en ständigt uppkopplad värld

Behov av harmoni i en ständigt uppkopplad värld

21 maj, 2019 Redaktionen 0

Det har sagts nu ett tag att den skandinaviska stilen är över numera. Borta och ute är det med det vita/grå/svarta och vi har tagit in färgerna på nytt i inredningen. Vi har haft grönt, som blandats med grått, liksom blått som har blandats med grått, och rosa som blandats med grått, men nu tar vi fram det grå utan att blanda in varken grönt, blått eller rosa. Vi plockar fram den beige färgen och det man kallar för ”greige” alltså en blandning mellan det grå och det beige, som blir greige.

Behov av urkoppling

Vi lever i en nästan ständigt uppkopplad tillvaro och när vi kommer hem, behöver vi en oas av urkoppling och avkoppling. Det skapar vi med hjälp av dämpade färger, kanske med greige färger. Det sker med omönstrade tapeter och skapar harmoniska hem med färger som harmonierar med varandra. Vi matchar gärna de grå, beige och greige färgerna med färggranna detaljer, kanske en grön växt med lila blad?

Behov av renovering?

Har du behov av att renovera om hemma? Bor du i Bromma och vill ha tag i en målare i Bromma? Då kanske du vill ha tag i en målare som kan måla både utvändigt och måleri inomhus. Du vill kanske ha en målare som du kan lita på och som du kan få tag i. Det händer ju ibland att man får tag i en hantverkare som verkar bra, men som plötsligt är som uppslukad av jorden. Ofta händer det, om det är så att de har tagit för mycket jobb på sig och egentligen har för många kunder. Då slutar de svara i telefonen, som om allt löser sig om de inte svarar.