Skaffa Feng shui i trädgården

Skaffa Feng shui i trädgården

5 maj, 2019 Redaktionen 0

Du vet väl om att det går alldeles utmärkt att arrangera sin trädgård i bästa Fengshui-metod? Det som är viktigt då är ju i vilket hörn av trädgården som du väljer de olika växtligheterna. Dessutom kan du alltid betona de olika elementen på olika sätt. En trädgård består ju av mer än gräs, buskar, träd och blommor.

Skaffa de element som fattas

Det är ju vanligt att ha stenar eller klippor i sin trädgård, och har du inte det, kan du alltid skaffa en figur i sten som ersätter stenarna. Det som du har en hel del av i trädgården är ju jord, så det finns redan där naturligt. Vatten är också vanligt, och har du inte någon sådan kan du alltid skaffa dig en liten damm, ett litet vattenfall eller en fontän. När det kommer till elementet eld, kan du till exempel skaffa dig en grill, en brasa, eller fina ljus som du tänder när det passar.

Blommor i de olika elementen

Du kan även skaffa blommor i de olika elementens färger; lila, rosa, rött, gult och orange som är eldens färger. Blått som i vattnets element. Vitt och grått är färger för element, och vita blommor kan man alltid skaffa sig Grått kanske är lite svårt att åstadkomma när det kommer till blommor. Däremot kan du skaffa en grå figurin, grå utemöbler eller en grå filt, eller duk som du kan ha i trädgården. Du kan även inreda (ute) med triangelmönster som också står för elementet metall.

Om du behöver fälla några träd i trädgården

Vill man ha en öppnare yta i sin trädgård kan man vilja fälla några träd. Är det ett eller flera träd som man behöver fälla, är det bäst att inte göra det själv. Då bör man anlita en arborist som kommer och gör hela trädfällningen. Säker du någon som arbetar i Stockholm kan du läsa mer här: https://www.trädfällningstockholm.se.