Skaffa markiser på Lidingö!

Skaffa markiser på Lidingö!

17 april, 2019 Redaktion 0

Ska man få det rätta solskyddet för sina fönster på Lidingö, är det markiser som gäller. Markiser till skillnad från andra solskydd täcker hela fönster med sin effektiva skugga. Andra solskydd gör ändå så att fönstret värms upp. Persienner och jalusier täcker egentligen bara fönsterglaset. Det innebär att fönsterglaset visserligen blir upphettat av solen, medan resten av rummet ligger i skugga. Har man till exempel blommor i fönstren, blir de ändå stekta av solen. Och när fönsterglaset blir upphettat innebär det även att temperaturen i resten av rummet går upp och till sist har man det väldigt hett inne i bostaden.

Markiser skyddar rum från upphettning

Vill man se till att bostaden hålls sval, till exempel inför att man ska kunna få sova även när det är hett utomhus, är det markiser som ser till att behålla bostaden sval på det mest effektiva sättet. Här finns det olika slags markiser som man kan välja till bostaden. Det finns så många fina färger som höjer hela utseendet på bostaden, och inte bara det, helt säkert, ser man även till att höja värdet på bostaden genom att installera markiser på villan. Bättre solskydd kan du knappt få.

Markiser som vindskydd

Markiser kan du även använda som vindskydd, inte bara för solskydd. En markis över altanen skapar ett uterum som du inte får på annat sätt. Visste du att du även kan använda en markis som ett vindskydd? Då får du ett flexibelt vindskydd som du kan dra att närhelst du behöver det. Det är bättre med ett sådant på så sätt att du blir mer flexibel och kan enkelt städa undan det när du inte vill ha det längre. Ett vanligt solskydd är du tvungen att förvara någonstans, och de är dessutom oftast skrymmande. Ett vindskydd som du enkelt kan rulla ihop i en kassett tar nästan ingen plats. Behöver du markiser på Lidingö? Läs då mer här: https://www.markiserlidingö.se.