Skapa nya rum med vågade färger!

Skapa nya rum med vågade färger!

25 april, 2019 Redaktion 0

Det är skönt med grönt, åtminstone i år, förutom förra året som verkligen exploderade i Salvia-gröna färger då vi såg grönt uppåt väggarna, vilket inte alls är konstigt. Grönt är verkligen skönt och inger oss ett lugn och ro. De gröna färgerna påminner oss om den gröna naturen och som vi har så lätt för att acceptera och slappna av i. Framför allt den nyans av Salvia-grönt som har varit så populär under många månader nu. Den är en otroligt lugnande färg och lätt att kombinera med andra färger.

Rosa mycket populärt

Rosa har verkligen hängt med som en mycket populär färg i många, många år. Och det är inte så konstigt, det är en skäl nyans som också lugnar ner oss människor. Vi har sett många olika nyanser av rosa, i höstas var det den lila-cerise-rosa nyansen som var så populär. I vår går rosa mer mot puder-rosa och mot en grå nyans. Så fortsätt måla väggarna rosa!

Gult är inte alls fult

Den gula färgen har inte hängt med under så lång tid, som till exempel grönt och rosa, men vi ser med början under våren nu, att den härligt positiva gula färgen kommer starkt både i klädmodet och uppåt väggarna. Den gula färgen är inte bara för påsken, såsom vi mest förknippar gult med. Den gula färgen gör oss glada. Det är lite svårt att deppa i ett gult rum. Vill man börja dagen på ett positivt sätt, bör man måla köket i gult. Vill du ha hjälp med att renovera bostaden i härliga vårlika färger? Läs då mer här: https://www.målareöstermalm.se.